Det framgångsrika konceptet Trading Expo tar nu ett steg framåt genom arrangemanget av Trading Expo 2.0 – det största tradingeventet som arrangerats i Norden.

Som framgår av namnet är det riktat mot er som gillar trading.

Peter Nilsson, Tobbe Rosén, Johan Hellström och Johnny Torsell har tillsammans skrivit en ansenlig del av den svenska litteraturen för trading och teknisk analys. De kommer att presentera allt från ”Introduktion till strategiutveckling och systematisk handel”  till ”Så handlar du småbolag som ett proffs”.

Trading Expo 2.0 består även av tänkande utanför lådan bl a med Philip Diab som visar hur man med chockterapi kan förändra dåligt tradingbeteende och Barbara Stewart som gjort forskning på varför man håller på med trading och investeringar. Eller varför inte ”En effektiv modell för fundamental analys för traders” eller ”Handla fear index – VIX”? Eftersom det är flera salar finns det även nischföreläsningar som ”Så här noterar du ett småbolag på börsen” och ”Predicitve Average”.

More to read:  ST3 Turtleprojektet

Föreläsningarna pågår i tre salar parallellt hela dagen, det är bara att välja och vraka. I den stora utställningshallen kan du mingla med andra likasinnade traders och träffa nyckelaktörer inom trading.

Till TradingExpo 2.0

 

VAD TYCKER DU?
 
Share This