Raptor tog sig friheten att gå all-in på en enda order!

Plötsligt går Raptor all-in i en enda grid (Raptor skalar in sig med grids) normalt ska det vara 10 grids för att bli fullinvesterad. Vad hade gått fel, eller var Raptor girig, ett av de mänskliga fenomenen som kan göra den bästa tradern hemlös. La ut frågan på forumet för Autotrader. Fick ganska snabbt ett svar att ytterligare en person råkat ut för samma sak.

Ok, in och analysera inställningar. Fick svaret ganska snabbt av den andra tradern, vi hade bägge två lagt samma minisar på två olika handelsstrategier, Fusion och Raptor. Skillnaden är att i Fusion anger man den del av portföljen som man vill ska investeras, i mitt fall 33 % vid varje order. Det här gjorde att Raptor läste ett cellvärde som inte var menat för honom (kallar Raptor för han). 

More to read:  Att blogga eller inte blogga

Vad vill jag säga med detta? Jo, att vara observant och följa uppställda planer och strategier, gäller inte bara autohandel, utan i allra högsta grad all handel med värdeinstrument. Nu finns denna del antecknad i min strategi som en kontrollpunkt. Man lär sig hela tiden, och blir aldrig fullärd. Det är en del av tradingen som gör det hela så fantastisk.

Autotrader är ett underbart verktyg för autohandel med minisar Klicka för att Tweeta

PS. Ändrade även Minifutures som Raptor handlar med, blev en long & en short med rejäl hävstång. Ökade även insatsen på fiktivkontot som styr den skarpa handeln, kommer nu att ligga i marknaden med ett betydligt större värde, ska bli spännande. Btw, det blev ett par BEST minisar från Commerzebank.


 

VAD TYCKER DU?
 
Share This