Läste någonstans att drygt 90 % av de som startar en blogg inte fyller den med material, eller helt enkelt slutat skriva. Måste nog erkänna att jag tillhör de 90 -procenten. Att skapa en blogg är nog mer tidskrävande än vad de flesta människor inser. Till slut måste man också se till ändamålet. Mitt ändamål var att dela med mig av erfarenheter och kunskap, men har har nu kommit till insikten att jag måste skala av saker och koncentrera mig på det jag tycker är roligt.

Trading är roligt, resa är roligt, att ha tid med sina övriga intressen och hobbies är också roligt, så från och med nu är det dessa områden som min tid kommer att ägnas åt. Bloggen fillandkill kommer att finnas kvar, men inga nya inlägg kommer att skrivas (i alla fall inte vad det gäller för en överskådlig tid). 

More to read:  Hittills har OMX fått stryk

Helt utanför de sociala områdena kommer jag inte att vara. Jag följer en hel del intressanta människor och företag på twitter, så på denna plattform kommer jag att göra tweets. Så mycket enklare och mindre krävande.

Mitt twitterkonto: @FillandKill

Trada lugnt, och se till att bevara kapitalet!

VAD TYCKER DU?
 
Share This