Kan det vara en vändning vi ser i Fingerprint? Hur som helst är aktien högintressant då den vandrat neråt i prisstapeln under en längre tid, och aktier som gått dåligt en tid är ju alltid köpkandidater. Just nu befinner sig kursen i någon form av nedåtgående trendkanal. Finns en del stödlinjer här nere som kanske kan stå mot. Om dagens kurs håller i morgon och kursen fortsätter upp kommer en ny högre botten att bildas. Fingerprints kursnivå just nu är extremt intressant! Klicka för att Tweeta

Lyckas aktien ta sig upp i zonen runt 57-58 kronor har den dels brutit den nedåtgående kanalen samt är på väg att prova en motståndsnivå. Tar kursen ut denna nivå finns det en del fri luft uppåt. Tar sig inte kursen uppåt så har vi med all säkerhet att se fram mot en nedgång till runt 47-48 kanske 46 kronor. En vändning vid den nivån skulle vara mycket spännande att bevaka för eventuellt positionstagande.

Men som sagt var, just nu har aktien lite att bevisa genom att bryta igenom en del nivåer. Hur som helst, bevakningen är extremt spännande just nu, och chans till fina affärer borde inte ligga allt för långt bort.

More to read:  OMXS30 euforiska värden eller mer uppgång?

Edit: Beklagar att prisindikatorn till höger försvann i bilden


 

VAD TYCKER DU?
 
Share This