Det har nu under en lång tid grott ett frö att försöka komma med i ST3 projektet

För dig som inte vet historien om detta projekt, finns det en mängd mycket spännande böcker ett läsa om ämnet, eller så uppdaterar du dig lite snabbt via webben. Vad är då anledningen till dessa funderingar?

Som så många andra som handlar med aktier eller andra värdepapper, är jag till stor del självlärd, har väl blivit lite av trial and error ibland. Jag har ändå haft lyckan att inte åka på några allt för stora bakslag, inte på grund av någon direkt plan, utan mer eller mindre någon form av känsla för när jag varit ute på djupt vatten i mina affärer.

Skaffa sig en bra tradingplattform med ST3 projektet Klicka för att Tweeta

Ett år med ST3 skulle jag använda för att stärka min plattform och ha något att bygga ett rejält hus på. Sen tror jag att det även skulle vara av stort intresse att få träffa andra traders för att diskutera strategier och tankar kring trading. Jag har haft en del funderingar på om jag redan är så hårt programmerad att jag inte skulle kunna ändra mitt beteende och mitt tänk i nya banor. 

För att testa detta har jag kört en mängd olika nya strategier och pressad min bias i alla tänkbara riktningar. Vad jag kommit fram till är att om det nya tänket fungerar på marknaden så är det inga problem med att få vägarna i hjärnan upptrampade igen. När det gäller ST3 känner jag ingen tvekan om att det inte skulle vara annat än bra för min trading. Ja precis, det är det jag har lätt för, att gå in i saker med öppet sinne (tänkte).

Känner tyvärr ingen som gått året som man skulle kunna fråga, och jag vet även att innehållet i kursen inte får diskuteras med andra som inte gått denna. Skulle ändå vara kul och få höra av någon/några vad känslorna var. Sett en video där Tobbe Rosén intervjuade en deltagare i slutet på kursen, de var i Las Vegas på någon form av investerar konvent, och den personen var väldigt positiv.

Så nu återstår bara att ta kontakt grabbarna bakom projektet och se om de överhuvudtaget vill ha med mig  🙂 

More to read:  Hört talas om Sharpekvoten

 

VAD TYCKER DU?
 
Share This