Plötsligt ser jag avkastning och pengar som en drivkraft i min trading, vad var det som hände?

Jag har alltid sagt att jag tradar enbart för att det är kul, spännande och intressant. Pengarna kommer som en bieffekt om man tradar, så har min filosofi alltid varit genom åren. Helt plötsligt kommer jag på mig själv att sitta med ett excelblad med mer än 6 000 rader analysdata för OMXS30 under de senaste 15 åren.

Raptor SupermarketVad är det jag söker i all denna data? Jo, en faktor som jag kan använda för att beräkna hur stor portföljen ska vara i strategin för att tjäna x antal kronor. Var kommer dessa tankar ifrån efter så många år av trading. Svaret är en handelsstrategi som heter Raptor Supermarket, ett script eller robot om du vill kalla den för det, som köper och säljer minifutures helt på automatik.

Hela grejen har blivit som en drog med kraftig abstinens som straff om man väljer att hålla sig utanför. Strategin arbetar i Autostock och till systemet finns en koppling för pushnotiser till en mobiltelefon. Naturligtvis har jag denna aktiverad, och för att göra det ännu mer magiskt har jag kopplat det hela till min Apple Watch. Så varje gång det skapas en order i systemet, vibrerar det anonymt på min arm. Kan det bli mer beroendeframkallande än så?

Känslan att kunna följa alla ordrar (och avkastning) direkt på armen har gjort att man inte lägger ifrån sig klockan en sekund. Var på gymmet häromdagen, och har för vana att lämna klockan i omklädningsrummet. Efter 15 minuter på löpbandet stod jag inte ut längre, in i omklädningsrummet och på med klockan. Nu var ordningen återställd.

Förstår du ungefär vad jag menar, eller skrattar du bara åt mig? Vilket fall som helst, denna handel har fått mig att titta mer på pengar och avkastning. Den där känslan av arbetsfria inkomster du vet. Nej nu måste jag sluta skriva, det vibrerade på armen. Vi hörs!


 

VAD TYCKER DU?
 
More to read:  Raptor handelsstrategi
Share This