Bilden ovan är en skärmdump av Infronts börsterminal, en mycket kompetent och proffsig terminal.

Nu kör jag även med Infront Web Trader (2017-12-01)

Text från Nordnets hemsida

Rätt verktyg för den aktiva investeraren

Handelsterminalen Infront Web Trader kombinerar global marknadsdata i realtid med nyheter, anlyser och elektronisk trading i en modern, enkel och användarvänlig förpackning. Infront Web Trader är verktyget för den aktiva investeraren som ställer höga krav på effektiv och snabb ordereksekvering samt avancerad handelsfunktionalitet.

Fler marknader och bättre handelsfunktionalitet

Med Infront Web Trader kommer du enkelt igång och får tillgång till streamade aktiekurser på de nordiska marknaderna samt i Tyskland, och USA. Här kan du handla aktier, men även andra värdepapper likt ETF: er och certifikat. Bygg enkelt dina egna arbetsytor, eller använd våra färdiga arbetsytor.


Det finns en uppsjö av program för att analysera och handla aktier

Själv har jag konverterat från inFront, ett riktigt proffsprogram med allt och mer därtill som du som trader behöver. Programmet har också den mest tilltalande layouten som jag någonsin sett i ett program, ett riktigt stjärnfall på skärmen. Söker du ett verkligen kompetent program kan jag rekommendera inFront.

Vad blev det istället då?

Kunde inte stå emot att köra ett test av Autotrader (som säljs av autostock.se).

Det som gav köpsignal för programmet var möjligheterna till att jobba med en hel del roliga autohandelsfunktioner. Genom att skriva så kallade script, kan man få programmet att plocka fram papper som har tekniska signaler för att gå 1lång eller kort. Genom att kombinera olika delar i scriptet kan man även få det att gå in och ur positioner helt automatiskt, eller med enkla follow ups. 

Edit 2017-01-29: Kan väl säga att jag på kort tid blivit beroende av programmet och hela konceptet!

Ett annat program som absolut bör ingå i verktygslådan är Aktiespararnas ”Kursvinnare”.

Programmet innehåller verkligen alla verktyg och delar du behöver, själv använder jag kursvinnare varje dag, och har hittills inte använt mer än en bråkdel av alla delar. Rekommenderas!

Det här är de program som jag kan nämna något om då jag använt dem alla tre, nåja, Autotrader ligger fortfarande i korgen för inlärning. Googlar du så hittar du en mängd program. Tänk bara på att de ska kunna hantera aktier på den svenska marknaden, många program kommer från USA, samt håll koll på hur kurserna uppdateras. Du vill gärna ha realtidskurser om du ska handla intraday. Kan t.o.m. utfärda en liten varning för program som inte har en svensk hemsida, men det är min egna åsikt.

More to read:  Back in business för ST3

Länkar till de program jag nämner

Och kom ihåg, ha kul i din trading, så kommer resultatet naturligt.


 

VAD TYCKER DU?
 
Share This