Strategin Raptor som är framtagen av Rikard på Autostock har förfinats, testats och gått igenom de flesta scenarier man kan tänka sig.

Nedan kan du se analysen gjord från 2003, har inte tagit med de första åren i bilden, men 2003 startade portföljen med 100 000 kronor. Utvecklingen har slagit index med bred marginal. Då strategin handlar i både upp och nergång på börsen (lång & kort, hedgar) samt att det på senare tid tillkommit Minifutures och turbowarranter med riktigt bra hävstång, kan Raptor generera mycket bra avkastning. Raptor kan även handla Bull eller Bear certifikat, och då tiden i marknaden är relativt kort blir inte avbränningseffekten speciellt kännbar.

Min egna portfölj med Raptor har avkastat 14,7 % sen den 8 februari i år (idag 18 mars) vilket är mer än godtagbart. Jag kör ytterligare ett antal strategier i Autostock bl.a. Fusion, W5, Fear&Greed. Min dagliga trading sker i OMXS30 samt även med OMX terminer mot minifutures och turbowarranter. Finns en riktigt bra lösning i Autostock med vinstskydd, stop-loss, flytande vinsthemtagning och mycket mer. Kallas för ETP-paketet.


En ny spännande strategi som jag kommer att börja använda är en ganska snabb sak som jobbar mot det tyska indexet DAX. Kommer med mer info om denna då den arbetat i marknaden ett tag. DAX är ett svårt index, men också ett index som kan generera en hel del pengar pga volatilitet mm.


 

VAD TYCKER DU?
 
More to read:  Helt plötsligt fokus på att tjäna pengar...
Share This