Har nu anmält mig till ett event med ett ganska roligt namn, Tradingexpo 2.0, vet inte om det blir 2.1 året därefter. Hur som helst så kommer där att finnas en hel del kul för oss traders. Många föreläsningar i ämnet med bl.a. Tobbe Rosén som är en av mina favoriter, och som tradar på heltid sen en lång tid tillbaka.

Jag har tagit mig friheten att kopiera texten direkt från deras sida för anmälan till eventet, tror att det kan kännas ok.

Nedan innehåll direkt kopierat från TradingExpo.se

Ser verkligen fram emot och få besöka eventet!


Trading Expo 2017 är fullspäckat med intressanta föreläsare och tradingintresserade deltagare. Du kommer få ta del av många intressanta föreläsningar och garanterat åka hem med ett nöjt leende.

Peter Nilsson
Har många års erfarenhet från finansbranschen i olika befattningar. Peter har jobbat som fondförvaltare, aktieanalytiker, valutahandlare, räntehandlare, aktiemäklare mm.  och är känd som författare till ett stort antal böcker om trading och föreläsare med fokus på trading.


Tobbe Rosén
Har ett förflutet som framgångsrik entreprenör och har sedan 2007 haft värdepappershandel som en heltidssysselsättning. De senaste åren har Tobbe hunnit med att skriva 4 böcker inom trading, hållit hundratals kurser och föreläsningar. Tobbe kan ses de flesta dagar i Trading Direkt som är ett dagligt TV-program som Nyhetsbyrån Direkt sänder.

Tobbe leder också sedan några år det mycket uppskattade ”Tobbe Spekulerar” i samarbete med BNP Paribas och utbildar traders via ettårsutbildningen ST3 tillsammans med Lars Hansson.


Johan Hellström
Har verkat många år inom IT- och Telekombranschen i olika chefspositioner, är en frekvent anlitad föreläsare inom management och har en lång militär bakgrund.


Philip Diab
Känd från Lyxfällan som Kick Ass Coach har en bakgrund som serieentreprenör och 10 år av professionell coaching. Philip föreläser även för traders i ST3-projektet.


Johnny Torssell
Sveriges mest kända/bästa tekniska analytiker. Han jobbar på Carnegie Privatbank sedan 11 år tillbaka och har jobbat professionellt i branschen i ca 30 år. Torssell är även författare och har precis släpp sin åttonde bok – ”Teknisk Analys med Johnny Torssell”.


Marcus Holmgren
Privat handlare sen 2012. Professionell pokerspelare i 6 år. Entreprenör
Och så 3 SM-guld och ett VM-silver i bänkpress då…


Barbara Stewart
Forskare och författare finans och även vad som utmärker kvinnor och män. Hon har precis gett ut sjätte delen av Rich Thinking i samband med kvinnodagen i mars 2016. Barbara är en frekvent huvudtalare vid globala händelser som rör kvinnor, pengar och finansiell information, delta i evenemang över fyra kontinenter: Istanbul, Toronto, Helsingfors, Stockholm, Reykjavik, Luxemburg, Paris, Singapore, Köpenhamn, Bukarest, Madrid, Wien, Frankfurt , Tel Aviv, Mauritius, Kapstaden, Johannesburg, Montreal, Los Angeles, Orange County och San Diego. Hon talar både större offentliga konferenser och privata företags funktioner.

More to read:  Veckans Fear & Greed index

Joakim Bornold
Nordnets Sparekonom och en flitigt anlitad talare. Han har 17 års erfarenhet av aktiehandel på den svenska börsen. Han har tidigare arbetat med aktie- och derivathandel på flera banker och ledande finansiella institut. Joakim kommer närmast från börsen Nasdaq Stockholm där han var Aktie- och derivatspecialist. Han har även varit Mäklarchef för Skandiabanken.


Lars Hansson
Civilingenjör Lars Hansson har mångårig erfarenhet av programmering inom IT-branschen och har framgångsrikt nyttjat denna kompetens vid utvecklandet av börsstrategier. Lars är en swing- och daytrader sedan 20 år tillbaka och brinner för strategidesign och de mentala aspekterna av börshandel. Han driver sajten MinBörs, har kört livetradingrum på webben under ett antal år och driver tillsammans med Tobbe Rosén det spännande projektet ST3, Swedish Trader Team.


Rikard Nilsson
Rikard Nilssons eget behov av ett anpassat och kraftfullt tradingverktyg gjorde att han 2007 bestämde sig för att starta den automatiska tradingplattformen AutoTrader som han driver än idag. Den populära AutoTrader-plattformen fortsätter kontinuerligt att vidareutvecklas med nya spännande analysmetoder och handelsmodeller. Rikard brinner för börshandel och att göra det enklare för placerare att i praktiken utnyttja de många fördelar som datoriserad handelsassistans erbjuder.


Conny Myhrberg
Conny Myhrberg är Head of Sales & Marketing, ETP Nordics, BNP Paribas. Han har ett decennium av erfarenhet av ETP-marknaden (börshandlade produkter) efter att ha haft olika positioner på banker i London. Nu är Conny baserad i Paris där han är Norden-ansvarig för BNP Paribas börshandlade produkter.


Johanna Tuvesson
Johanna Tuveson jobbar med Sales & Marketing, ETP Nordics, BNP Paribas. Johanna Tuveson lanserade tillsammans med Conny Myhrberg BNP Paribas’ ETP verksamhet i Norden under 2012. Hon är ett välbekant ansikte från webinarierna “Tobbe spekulerar”.

VAD TYCKER DU?
 
Share This