[stock_ticker]

DU ANSVARAR FÖR DINA INVESTERINGAR OCH DINA BESLUT!

Inget av det som skrivs på denna sida/blogg ska ses som köprekommendationer. Mina analyser är vad jag tror på kan bli en trolig utveckling av en aktie, index eller värderelaterat instrument. Istället vill jag att du ska se innehållet som ett utbildande material, där du som betraktare tar till dig och testar olika teser och analyser. I all form av trading jobbar man mot framtiden, och vem kan se in i framtiden, önskar jag att jag kunde göra det. Skulle det vara möjligt skulle alla traders ha 100 % i hitratio, och börsen skulle troligen kollapsa.

Istället handlar det om att upptäcka vissa mönster, cykler och så vidare, för att hitta en så bra edge som möjligt för ett köp. Som sagt, kom inte till mig och klaga om du förlorat pengar efter att du följt något som jag skrivit. Det troliga är att även jag gjort en förlustaffär om jag också valt att ta den positionen. Vill du ha hjälp med kapitalplaceringar föreslår jag att du kontaktar någon typ av förvaltare/placeringsrådgivare för detta, och inte ens då är det säkert att du inte kommer att förlora dina pengar. Sådan är marknaden för finansiella instrument.

Alf Johansson
För Fill&Kill (Börsapan)

Disclaimer som återkommer på sidan,
Inget av det som skrivs eller på något sätt framställs på denna sida ska uppfattas som köp eller säljråd, inte heller uppmuntra till handel i värdepapper av olika typer, då detta kan leda till att du förlorar stora mängder pengar. Det är alltid du som är ansvarig för din tolkning av materialet på denna sida.


 

 

 

Share This